2 weken training in Vietnam 2017 deel 3

Gisterenavond laat thuisgekomen van een vermoeiende driedaagse terugreis uit Vietnam. Gesloopt maar voldaan. Het was een geweldige ervaring welke ik niet snel zal vergeten en waar ik meteen ja tegen zou zeggen als het mij opnieuw gevraagd werd. We hebben mogen beleven hoe het leven daar is, de gewoontes en gebruiken, een stukje historie van het land meegekregen en gespeeld onder zware condities en dit samen mogen beleven met een hechte groep spelers met dezelfde passie. Op de dag voor vertrek hebben we nog deelgenomen aan het open toernooi. Het ging goed en uiteindelijk heb ik drie prijzen behaald. Een mooie afsluiting en prachtige herinnering die ik mee neem naar Nederland. Helaas viel een vriendin uit door een hele vervelende blessure. Tijdens de reis raakten we spullen kwijt, kapot of vergaten dingen, maar ondanks dat waren alle spelers er voor elkaar. Deze reis heeft mij veel gebracht. Ik wil Huyn en Ron bedanken dat ze dit mogelijk hebben gemaakt voor ons. De familie en kennissen van Huyn voor de gastvrijheid en alle spelers voor de geweldige tijd die we met elkaar hebben gehad. Kortom een ervaring voor het leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *