Danish Junior Cup, en training op Orø in Denemarken

Op 14 en 15 oktober a.s. wordt in Denemarken de Danish Junior Cup gehouden waaraan ik mag deelnemen. Het toernooi is een van de beste jeugd toernooien in Europa met deelname uit een groot aantal landen. Normaal zijn het de nationale selecties uit deze landen die deelnemen. Het toernooi bestaat uit een aantal dagen en ik speel op het individuele toernooi mijn wedstrijden. Tijdens het toernooi worden mijn wedstrijden gefilmd en na afloop gaan we de wedstrijden evalueren. Ik zal aansluitend een week training volgen in Oro. Het is mijn allereerste toernooi in het buitenland. Ik heb er erg veel zin in en hoop ook daar mooie wedstrijden te kunnen laten zien. Ik houd jullie op de hoogte. Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *