Demonstratiewedstrijd BC Pijnacker 2016

Samen met Youri Panhuis, Remco van der Lee en Peter Smit speelden we vanmorgen een demonstratiewedstrijd om de jeugd spelers van BC Pijnacker te enthousiasmeren voor het spelen van competitie en wedstrijden. Aan de hand van een wedstrijd laten zien wat aanvallend spel, verdedigend spel is en hoe de spelregels toegepast worden. Richard Giorgi, trainer van BC Pijnacker gaf tijdens de wedstrijd uitleg aan de kinderen. Het was erg leuk om te zien dat de jeugdspelers van BC Pijnacker het leuk vonden. Na afloop van de demonstratiewedstrijd mochten de kinderen kiezen met wie ze graag een partijtje wilde spelen. Aan het einde van de trainingsochtend mocht ik van de Richard nog wat vertellen over mijn badmintoncarrière. Ik vond het leuk om te vertellen over de RJC’s die ik gespeeld had, dat ik daarna de uitdaging ben gaan zoeken in het Junior Master circuit en dat het me uiteindelijk gelukt is door hard werken en veel spelen 2e te worden. Ik heb uitgelegd dat het leuk is om deel te nemen aan toernooien omdat je veel nieuwe vrienden maakt en je iedereen weer tegenkomt op andere toernooien. Het was een hele leuke ochtend. Iedereen bedankt voor het spelen, begeleiden of kijken naar de wedstrijd. Het was top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *