Finale Junior Master Circuit 2016-2017

Vanaf de U15 deed ik mee aan de Junior Master toernooien. Mijn eerste wedstrijden waren geen succes, maar naarmate ik meer wedstrijden speelde ging het steeds beter. Het tweede jaar onder 15 werd ik ranglijstwinnaar, maar wist ik het finale toernooi niet op mijn naam te zetten en ook de strijd om de Junior Master Cup tijdens de Yonex Dutch Open ging aan mijn neus voorbij. Vorig jaar werd ik opnieuw ranglijstwinnaar ditmaal in de U17. Ik werd tweede tijdens het finale toernooi en liet verstek gaan tijdens de Junior Master Cup finale op de Yonex Dutch Open omdat, ik deel mocht nemen aan de Danish Junior Cup in Denemarken. Een van de dingen die ik altijd al had willen doen. Dit jaar is het laatste jaar dat ik deel mocht nemen aan de Junior Master toernooien. We kozen vijf toernooien uit. Op één na won ik ze allemaal en daarmee opnieuw ranglijstwinnaar U17. Als afsluiter van mijn Junior Master carrière speelde ik dan ook vandaag de allerlaatste reeks wedstrijden met als kers op de taart de eerste prijs. Heel blij met het resultaat en ik kan terugkijken op vier mooie seizoenen Junior Master Toernooien. Dit jaar zal ik wel afsluiten met deelname aan de Junior Master Cup finale!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *