Finale Junior Master Circuit 2016 in Hoofddorp

Zaterdag 14 mei vond de finale plaats van het Junior Master Circuit 2016. Op deze dag werden de finales van alleen de singels gespeeld. Er waren twee poules en ik speelde in poule B. Ik kwam als winnaar uit de poule en mocht tegen de nummer twee geplaatste van poule A. Van deze dame had ik nog nooit gewonnen, maar voor het laatst tegen haar gespeeld in de U15. Nu in de halve finale stonden we tegenover elkaar. Ik wist met mooie cijfers te winnen. In de finale kwam ik uit tegen de nummer twee van de Juniot Master ranglijst. We speelden een mooie partij waarbij ik de eerste set bijna won, maar mijn tegenstander net iets beter was. De tweede set won zij overtuigend. Al met al heel tevreden met de tweede plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *