FZ FORZA Wim Top JM Amersfoort 2016

Over toernooien wordt veel geschreven en ook dit keer weer een leuk artikel over het toernooi in Amersfoort. Of ik het waar kon maken was een tweede. Ik deed mee aan het singelspel en de damesdubbel. De dubbel speel ik met mijn vaste dubbelpartner. We speelde op zaterdag de eerste dubbelwedstrijd welke we wisten te winnen. De andere twee dubbelspelen werden op zondag gespeeld. In mijn singelspel ging het zaterdag niet lekker. De drops liepen niet en mijn slagen misten de perfectie. Ondanks het niet al te beste spel wist ik de poulefase door te komen en de halve finale in de singel te bereiken, wat gezien het spelersveld al een goede prestatie is. Zondag mochten we opnieuw aan de bak. Meteen de eerste wedstrijd damesdubbel tegen twee sterke (eerste/tweede divisie) dames. De eerste set ging goed. Door mooi spel te laten zien, en wat fouten van de tegenstander wisten we de eerste set op onze naam te zetten. In de tweede set veranderde de tegenstander van spel, waardoor we op het verkeerde been werden gezet en hierdoor uit ons spel waren. We verloren de grip op de wedstrijd. Ondanks verlies in drie sets, speelden we mooi really’s. Helaas in de dubbel lagen we eruit. De laatste wedstrijd konden we dus relaxed spelen. In mijn singel moest ik de halve finale spelen tegen een dame die eerste divisie heeft gespeeld. In de eerste set wist ik goed partij te geven, maar de twee set wist zij haar punten goed te verzilveren. Geen slechte partij, maar zeker in de tweede set zat meer. Genoeg uitdagingen dus! Ik kijk uit naar het volgende toernooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *