Junior Master Duinwijck 30 en 31 augustus 2014

Afgelopen weekend was de aftrap van het nieuwe seizoen Junior Masters. De eerste wedstrijd vond plaats bij Duinwijck in Haarlem. Dit seizoen is erg goed begonnen voor mij. Van de drie onderdelen waar ik in uit ben gekomen heb ik twee finaleplaatsen weten te bereiken. In de mix met Youri Panhuis gespeeld tegen mijn clubmaatje Remco van der Lee en zijn mix-partner Tiffany Mcclymont. Was een erg leuke en sportieve wedstrijd die wij helaas niet wisten te winnen. Wel blij met de tweede plaats. In mijn singel moest ik spelen tegen Sanne Roos. Dit was een gelijkwaardige en uitdagende wedstrijd die ik om kon zetten in winst. Ik ben blij met mijn eerste Junior Mater bekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *