Junior Master Tilburg 7 en 8 mei 2016

Zaterdag 7 en zondag 8 mei vond het Junior Master toernooi Tilburg plaats. Tilburg kent een sterk spelersveld en het is niet vanzelfsprekend om daar met prijzen naar huis te gaan. In dit toernooi was ik derde geplaatste in het singelspel. In mijn pouleronde moest ik al direct aan de bak. Mijn eerste wedstrijd werd meteen een driesetter. Een zware partij maar wist ik te winnen. De dame uit Duitsland was minder sterk en ook die wist ik op mijn naam te zetten. In de kwartfinale kwam ik uit tegen een dame van DKC. Opnieuw een driesetter en door naar de halve finale. De halve finale speelde ik tegen een dame waar ik nooit eerder van gewonnen had en ook dit keer strandde ik in de halve finale. De damesdubbel ging super goed. We werden tweede in de poule en mochten de halve finale spelen. Daar kwamen we tegenover twee vriendinnen te staan. Het werd een mooie pot die wij uiteindelijk wisten te verzilveren in een driesetter. In de finale kwamen we opnieuw uit tegen de nummer één uit onze poule. We gingen ervoor en wat hebben we gevochten. Toch mocht het opnieuw niet lukken om de winst naar ons toe te trekken. Het werd een spannende driesetter met lange rally’s, duikballen en vechten tot we erbij neer vielen. Een mooie tweede plaats behaald. Super tevreden over de behaalde resultaten dit weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *