Junior Master Toernooi Hoornse BV 2016

Zaterdag 20 en 21 februari vond het Junior Master Hoornse BV 2016 plaats. Ik deed mee aan het singelspel en de dames dubbel. In mijn singelspel kwam ik door de pouleronde heen en mocht in de halve finale spelen tegen Corine Breukers. Een hele sterke dame die net een maatje te groot voor mij was. Het niveauverschil was te groot, waardoor ik helaas niet verder kwam dan 21-9 en 21-10. In de damesdubbel speelde ik met Susanne Swinkels tegen Corine en Armel de eerste wedstrijd was meteen ook de finalewedstrijd. Het werd een hele mooie driesetter, die we jammer genoeg verloren. Wel een hele lekkere wedstrijd gespeeld. De overige dames dubbels wisten we overtuigend te winnen in twee sets, waardoor we uiteindelijk tweede zijn geworden. Niet slecht voor eerste jaars onder zeventien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *