Kick-off eredivisie 2017 – 2018

Wat een gigantisch gave ervaring. Een droom die voor mij uitkwam. Op 9 september jl. werd in Almere de Kick-off van de eredivisie gehouden. Op deze dag komen alle tien de eredivisie teams bij elkaar om gezamenlijk de eerste wedstrijd te spelen. En uitgerekend ik mocht invallen. Ik kon mijn geluk niet op en ik wilde ook heel erg graag goed presteren. De spanning gierde door mijn keel en tegen de tijd dat ik moest spelen was ik bloednerveus. Ik maakte rare fouten en verloor mijn wedstrijd. Ik baalde vreselijk. Ik moest nog een wedstrijd spelen namelijk de mix. Ik wilde winnen dus focuste ik mij op datgene wat nodig was. Ik was nog steeds heel erg gespannen, maar nadat we de eerste set wonnen ging het beter. Ik gunde mijzelf aan het einde van de tweede set te genieten van de punten die we maakten. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd. Ik was dolblij en tegelijkertijd doodmoe. Tijdens de nabespreking kreeg ik applaus. Ik vond het heel lief, maar ik had graag voor het team ook mijn singel willen winnen. Ik vond het zo gaaf om met zoveel topspelers te mogen spelen en tegen te spelen. Deze ervaring is goud waard. Hopelijk komt er in de toekomst nog een keer de mogelijkheid om mee te spelen. Dan doe ik het zo weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *