Seizoen 2017-2018 vijf keer Eredivisie met DKC

Dit jaar heb ik mijn debuut mogen maken in de Eredivisie voor DKC. Het begon allemaal met de Kick-off in Almere waar alle teams werden voorgesteld aan het publiek en uitgerekend ik daarbij aanwezig mocht zijn. Een mooie kans die mij geboden werd door DKC en ik ben blij dat ik degene was die mee mocht spelen. Voor het eerst een line-up, spelen voor een groot publiek en dan maar hopen dat je wint. Niemand verwacht dat je wint, maar die druk leg je jezelf op. Ik vond het erg spannend en dat was ook wel van mijn gezicht af te lezen, maar ik vond het erg gaaf om mee te maken. Tot dusver heb ik vijf keer mogen spelen en uiteindelijk heb ik een singel en een mix gewonnen. Ik vond het leuk om mijn steentje bij te dragen en ik hoop dat DKC het in de play-offs super goed doet. Ik ben er in ieder geval bij om ze aan te moedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *