Sportven Masters Gorredijk 2017

Het nieuwe badmintonseizoen is begonnen en de eerste wedstrijden zitten er al weer op. Ik deed in het weekend van 2 en 3 september mee aan het Sportven Masters wat werd gehouden in Gorredijk. We zouden met ons tentje overnachten, maar omdat het heel slecht weer was geweest de afgelopen tijd was dit niet mogelijk. De toernooileiding bood ons een heel mooi alternatief, maar we hoefden hier geen gebruik van te maken. Wel allemaal heel super goed geregeld. Het toernooi, is een toernooi wat veel sterke spelers aantrekt. Er komen dan ook spelers uit de top van Nederland. Dit maakt het toernooi ook aantrekkelijk omdat je de kans krijgt om tegen hele sterke spelers te spelen. In mijn singel werd ik de eerste ronde doorgezet en mocht ik in de tweede ronde tegen de nummer 15 geplaatste van Nederland. Een hele kluif. Ik won niet, maar wist wel een mooie wedstrijd neer te zetten. In de dubbel speelde ik met een dame die kende vanuit de Junior Master circuit. Ik had haar gevraagd of ze het leuk vond om op dit toernooi met mij te spelen. We kwamen de eerste ronde door. De tweede ronde liep minder soepel en werden we uitgeschakeld. Jammer, maar wel een heel leuk toernooi achter de rug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *