Van de Kolk Hypotheken Conquesto Master toernooi

29 en 30 april deed ik mee aan het Van de Kolk Hypotheken Conquesto Master toernooi. Het niveau lag hier erg hoog. Ik kwam uit in de master klasse van alle drie de onderdelen. Eigenlijk wilde ik samen met mijn mixpartner de mix spelen in de 4 in plaats van de masters, maar omdat ik niet lager mocht spelen werden we ook in dit onderdeel in de masters gezet. Dat werd dan ook niet een succes. We hadden wel lol met elkaar maar verder dan de 6 en 10 punten kwamen we niet. In de singel had ik in de eerste ronde een walkover omdat mijn tegenstander geblesseerd was. Ik kreeg een appje van haar waarin zij mij succes wenste met de andere wedstrijden, wat ik erg aardig vond. Mijn eerste wedstrijd werd de damesdubbel. We moesten tegen twee sterke dames. Wij zaten erg lekker in ons spel en wonnen deze tegen de verwachtingen in. Door naar de tweede ronde. Deze moesten we spelen tegen twee dames uit de eerste divisie. We wonnen de eerste set overtuigend. We waren zo lekker aan het spelen dat we ook na de 21 doorgingen, zonder het te weten. Vier punten later kwamen we daar pas achter want toen was het volgens ons 21. De tweede set verloren we omdat we rare fouten maakten, mijn concentratie was weggezakt en de andere dames speelden goed. We herstelden ons in de derde set, maar verloren met 21-18. Ik mijn singel moest ik tegen een eerste divisie dame. Samen met mijn coach had ik de wedstrijd voorbesproken en we wisten dat het een zware wedstrijd ging worden. Ook hier zat ik erg goed in mijn spel en won de wedstrijd. Door naar de volgende ronde. Ik stond ineens in de kwartfinale. Uiteraard blijven de sterksten van het toernooi over, dus mocht ik tegen een eredivisie speelster van mijn club. Ik was nerveus voor deze wedstrijd. Ik wist dat elke hoge service die ik niet diep genoeg zou spelen direct afgemaakt zou worden. Ik wisselde dan ook af tussen de korte en diepe service. De eerste set ging best goed. Ik verloor met 21-19. Ik had hier van te voren voor getekend. De tweede set wilde ik teveel, het lukte mij niet om foutloos te spelen en zij was gewoon goed. Hier eindige mijn avontuur in de masters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *