Venlo Junior Master Gulicktoernooi 2016

Op zaterdag 16 en zondag 17 april jl. vond het Junior Master Toernooi Gulicken in Venlo plaats. Het toernooi wordt gehouden aan de rand van Nederland en ondanks dat het een Nederlands toernooi is heeft het een internationaal karakter. Zowel spelers vanuit België, Duitsland en Luxemburg deden hieraan mee. Ik had mij voor dit toernooi ingeschreven op drie onderdelen. In mijn singel werd ik door de poulefase heen gezet en moest ik direct uitkomen tegen een Belgische dame. Een zware partij die ik wist te winnen. De volgende ronde kwam ik uit tegen een Luxemburgse dame. Ook won ik deze partij en de finale werd een Nederlandse aangelegenheid en ook daar kwam ik als winnaar uit de bus. In de damesdubbel behaalden we ook de finale die we tegen twee Dames uit Luxemburg moesten spelen. Ook nu weer een eerste plaats. De mix dubbel speel ik bijna niet, maar dit weekend wel. We deden het niet slecht. We behaalden de kwartfinale en kwamen uit tegen twee Luxemburgers. Nipt verloren, maar wel goed gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *