Yonex Dutch Open 2017 – Junior Master Cup 2017

Ik had mij samen met Charissa ingeschreven voor de damesdubbel van de Yonex Dutch Open 2017. Dit is een internationaal toernooi waar de grote namen spelen en waar je leeftijdgenoten eigenlijk niet tegenkomt. Toch werden we ingeloot en mochten we uitkomen in de voorrondes. Op dinsdag kregen we het bericht dat we niet hoefden te spelen en dat we doorgezet waren naar het hoofdtoernooi. Op donderdag mochten we aan de bak. We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden en dat we voor ieder punt moesten vechten. We gingen de uitdaging aan. We verloren de wedstrijd, maar waren niet ontevreden over het resultaat. Hier eindigde ons avontuur in de Yonex Dutch Open. Vandaag 15 oktober mocht ik opnieuw spelen tijdens de Yonex Dutch Open 2017 en ditmaal om te strijden voor de Junior Master Cup. In een driesetter wist ik te winnen en mag ik mij kampioen U17 noemen. Twee mooie ervaringen rijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *