Sponsoring

Mijn ouders zijn mijn grootste sponsors. Zij betalen mijn trainings- en toernooigeld, maar ik ben op zoek naar mensen die mij willen sponsoren zodat ik van tijd tot tijd een nieuw racket, Shuttles, schoenen, rok, trainingspak en/of T-shirts kan kopen. Een keer in de drie weken sneuvelt mijn bespanning. Dit alles kan ik niet bekostigen van mijn zakgeld en geld wat ik verdien met toernooien. Ik ben op zoek naar sponsoren die mij willen sponsoren met een eenmalige bijdrage of een maandelijks bedrag. Hoe groot of klein het bedrag ook is, je helpt mij in het bekostigen van mijn sport en daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ook afwijkende sponsorvoorstellen zijn bespreekbaar.

Wat krijg je er voor terug: een blije Demi. Je helpt mij om mijn doel na te streven en uiteraard houd ik je op de hoogte van mijn vorderingen en prestaties. Ook als bedrijf kun je mij sponsoren. Ik neem je bedrijfslogo op, op mijn pagina en hoe ze met je in contact kunnen komen. Mocht je meer willen weten over mijn sponsorconcept, wil je mij sponsoren of ken je anderen die dit willen doen, laat het mij dan weten via e-mail: info@demibrehler.nl

Huidige sponsors

Daarnaast ben ik de huidige sponsoren; familie, vrienden, kennissen en bedrijven super dankbaar voor hun bijdrage. Hun bijdrage zorgt ervoor dat ik me kan concentreren op het badmintonnen en werken aan mijn doelstellingen. Ik ben trots op mijn sponsors dat ze in mij geloven en mij deze kans bieden.