Eerste twee weken op Zomerkamp in Skibby Denmark

De eerste twee weken van het zomerkamp zitten er al weer op. Ik kan niet zeggen dat het allemaal even makkelijk is gegaan. Mijn verwachtingen waren hoog en misschien ook wel niet helemaal realistisch. Na een blessure van drie maanden de baan opstappen met het idee, ik pak het op waar ik ben geëindigd, zorgde voor de nodige frustratie in mijn spel. Gelukkig was hulp nabij. De afgelopen weken heb ik dan ook vooral gewerkt aan mijn core stability en technische vaardigheden op de baan. Daarnaast werden er opnames gemaakt in slow motion die we vervolgens gingen analyseren. Ook spelen we wedstrijden waarbij positiespel de aandacht heeft en uiteraard nog veel meer. Kortom veel aandachtsgebieden die onder de loep worden genomen. Erg fijn om zeven uur per dag hieraan te werken met een diversiteit aan spelers. Een leuke groep mensen met dezelfde passie die ook na een intensieve trainingsdag gezellig dingen met elkaar doen. Ik heb het hier helemaal naar mijn zin. Elke dag gaat het beter en ik ga steeds lekkerder spelen. Ik hoop na vier weken badmintonkamp weer op mijn oude niveau te zijn, zodat ik verder kan werken om mijn doel te behalen “het competitiespelen in Denemarken op een zo’n hoog mogelijk niveau”. Ik ga er in ieder geval voor en we gaan kijken hoe het uitpakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *