Superblij met Exo-L enkelbanden

Dinsdag 19 juni jl. moest ik voor controle terug naar de orthopeed. Na zes weken kon ik zonder krukken lopen, maar had nog steeds het gevoel dat mijn enkel zich verplaatste. Het is moeilijk uit te leggen, maar toen ik bij de echografist op de behandeltafel lag en hij constateerde dat twee van de drie enkelbanden afgescheurd waren verging een beetje mijn wereld. Ik kreeg te horen dat de meeste mensen die dit hebben nog niet eens kunnen lopen en ik kon zo goed als zonder krukken lopen. Omdat het zo goed ging hoefde ik niet geopereerd te worden en kreeg ik te horen dat ik gewoon mocht spelen, maar als ik er doorheen ga, ik geopereerd moet worden waarbij herstel enkele maanden in beslag neemt. En met Denemarken in het vooruitzicht, waar ik zo graag naartoe wil, vroeg ik mij af hoe ik dit moest gaan doen. Diezelfde avond nog had ik een speler van mijn club benaderd om te vragen welke enkelbanden zij gebruikte en ik ben de dag erna naar dit bedrijf toe gegaan. Wat een geweldige uitvinding. Een band die de werking heeft van een autogordel. Het is dus niet een brace, maar een enkelband die bij overstrekking het touwtje aantrekt waardoor je niet je enkel kunt verzwikken. Ik was helemaal enthousiast. De week erna werden er 3D scans gemaakt van mijn enkels en de woensdag voordat ik naar Orø vertrok, kon ik ze ophalen dankzij de goede en snelle service van Exo-L. Diezelfde avond ben ik ze gaan testen en wat een geweldige uitvinding is dit. Ik heb gewoon heerlijk kunnen spelen, zonder me geremd te voelen in het spelen op de baan. Met deze enkelbanden kan ik het trainingskamp in Denemarken, waar ik meerdere uren per dag zal spelen, aan. Echt superblij met de Exo-L enkelbanden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *